Apple Watch fırsatı: Apple Watch Series 6, Amazon'da Düşük fiyatla satışa sunuldu

Apple Watch fırsatı: Apple Watch Series 6, Amazon'da ŞİMDİYE KADAR en düşük fiyatıyla - Amazon Bahar İndirimi'nde 90 £ tasarruf edin. Apple Watch'ta en iyi canlı fırsatları arıyorsanız, şanslısınız çünkü olağanüstü popüler Apple Watch Series 6 şu anda Amazon'da şimdiye kadarki en düşük fiyatında. 

Sevgican
Sevgican
05 Nisan 2022 Salı 14:18
425 Okunma
Apple Watch fırsatı: Apple Watch Series 6, Amazon'da Düşük fiyatla satışa sunuldu

Apple Watch fırsatı: Apple Watch Series 6, Amazon'da ŞİMDİYE KADAR en düşük fiyatıyla - Amazon Bahar İndirimi'nde 90 £ tasarruf edin. Apple Watch'ta en iyi canlı fırsatları arıyorsanız, şanslısınız çünkü olağanüstü popüler Apple Watch Series 6 şu anda Amazon'da şimdiye kadarki en düşük fiyatında. 

Şu anda 319 £ 'dan 229 £'a kadar bir fiyatla, 90 £ gibi büyük bir indirimden tasarruf edersiniz, böylece premium akıllı saatin keyfini daha ucuza çıkarabilirsiniz. 

İnanılmaz sağlık özellikleriyle dolu olan Series 6 saat, bir aktivite izleyicisinin ötesine geçerek, antrenmanlarınızın yanı sıra kan oksijeninizi de takip etmenizi sağlar. Daha da iyisi, akıllı her zaman açık retina ekran nereye giderseniz gidin bağlı kalmanızı sağlar. Apple indirimleri nadirdir, bu nedenle markanın en popüler ürünlerinden birinde indirim olduğunda, hemen hemen indirime gitmek akıllıca olur. Ve hızlı. 

Amazon Bahar İndirimi, Apple Watch Series 6'ya indirimli fiyata yatırım yapmak için harika bir fırsat . Şimdi listelenen fiyattan 90 sterlin, mega sitede şimdiye kadarki en düşük fiyat.

7.000'e yakın beş yıldızlı inceleme ve 5 üzerinden 4,8'lik etkileyici bir ortalama puanla, alışveriş yapanlar kaliteyi, performansı ve bağlantıyı çabucak övdüler. Daha da iyisi, Apple Series 6 Watch, antrenmanlarınızın yanı sıra kan oksijeninizi de izlemenize olanak tanır. 
Apple Watch Series 6 ile ilgili her şey , daha sağlıklı, daha aktif ve bağlantılı bir yaşam tarzı yaşamanıza yardımcı olmak için tasarlandı. 

Mesafe takibi, çoklu spor takibi, hareketsiz hatırlatma, adımsayar, kalori takibi ve düşme tespiti gibi fitness özellikleriyle dolu, fitness tutkunları veya sağlıklarına daha yakından bakmak isteyenler için en iyi seçeneklerden biri. 

Daha da iyisi, Series 6 kanlı bir oksijen sensörü ile güncellendi, böylece sağlığınızın genel bir resmini gerçekten elde edebilirsiniz. Ayrıca yatma vakti rutininizde size yardımcı olacak uyku hedefleri belirleyip gerçekleştirebilirsiniz. 

Ve hareket halindeyken bağlantıda kalmanıza yardımcı olmak için? Apple Watch Series 6, metinleri ve aramaları almanıza ve bileğinizin her yerinden müzik dinlemenize olanak tanır.  
Dışarıda daha ucuz alternatifler olsa da, Apple Watch Series 6 GPS , 6.900 beş yıldızlı incelemeyle Amazon'da en yüksek puan alanlardan biri olmaya devam ediyor.

Kullanıcılar, 'delicesine hızlı', 'orijinal modele göre harika bir yükseltme' olduğu için 'piyasadaki en iyi akıllı saat' olarak nitelendirdiler.

Memnun bir müşteri şöyle yazdı: 'Hayatımı değiştirdim! Bu saat HARİKA - her şeyi takip ediyor - ve sesli Siri hayatımı çok kolaylaştırıyor. Alışveriş listeleri, eşyalar için ödeme yapmak, ödemeleri günlüğe kaydetmek, kalori takibi, sağlık, egzersizler - hepsi gerçekten telefonuma ihtiyaç duymadan!'

Bir başkası kabul etti ve ekledi: 'Eller aşağı bu, bence satın alabileceğiniz en iyi akıllı saat. Basit, şık, işlevsel ve telefonunuzla çok iyi çalışıyor. 

'Artık onsuz olmazdım; egzersizimi geliştirdi ve EKG ve Kan Oksijenini kullanmak çok temiz bir ekstra ekstra oldu.'
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.