Overwatch 2 kapalı beta önümüzdeki ay başlıyor, kayıtlar şimdi açık

Overwatch 2 kapalı beta önümüzdeki ay başlıyor, kayıtlar şimdi açık Overwatch 2'den en son haber aldığımızda, Activision Blizzard onu 2023'e kadar göremeyebileceğimizi öne süren sesler çıkarıyordu ; Ancak şimdi yayıncı, takım tabanlı nişancı oyununun 2022 boyunca sürmesi planlanan bir dizi beta ile oyuncuların eline daha çabuk geçmesini sağlamak için Overwatch 2'nin PvP özelliklerini PvE sistemlerinden 'ayırmayı' planladığını duyurdu.

Sevgican
Sevgican
11 Mart 2022 Cuma 17:54
496 Okunma
Overwatch 2 kapalı beta önümüzdeki ay başlıyor, kayıtlar şimdi açık

Overwatch 2 kapalı beta önümüzdeki ay başlıyor, kayıtlar şimdi açık Overwatch 2'den en son haber aldığımızda, Activision Blizzard onu 2023'e kadar göremeyebileceğimizi öne süren sesler çıkarıyordu ; Ancak şimdi yayıncı, takım tabanlı nişancı oyununun 2022 boyunca sürmesi planlanan bir dizi beta ile oyuncuların eline daha çabuk geçmesini sağlamak için Overwatch 2'nin PvP özelliklerini PvE sistemlerinden 'ayırmayı' planladığını duyurdu.

Haber, Overwatch 2 oyun direktörü Aaron Keller aracılığıyla yeni yayınlanan bir geliştirici videosunda geliyor ve Blizzard'ın yılın geri kalanı için planladığı beta aşamalarını bir tür cömert olarak çerçeveleyen, söylenmesi gereken, biraz garip olduğu söylenmeli. Geliştirici, dikkatini tamamen Overwatch 2'ye odaklamayı seçtiğinden beri içeriğe aç kalan mevcut Overwatch oyuncuları için ödül. "

"Bugünkü yaklaşım değişikliği," diye devam ediyor, "Overwatch'ın önceki içerik yayınlama oranını çok aşmak ve canlı oyunları her yerde en canlı ve dinamik PvP deneyimi haline getirmek amacıyla canlı oyuna sık sık PvP içeriği sunmamızı sağlıyor."

Garip mesajlara rağmen, ana fikir, Blizzard'ın belirli bölgelerdeki PC oyuncularına Overwatch 2'nin özelliklerini sınırlı bir süre için Nisan ayının sonundan itibaren deneme fırsatı vermeye başlayacağıdır. Bu ilk kapalı beta, devam oyununun 5v5 oynanışını, yeni Push modunu, dört yeni haritayı - Escort haritası Circuit Royal, Hybrid haritası Midtown, ayrıca New Queen Screen ve Colosseo, her ikisi de Push haritalarını - ve yeni bir ping sistemini içerecek. Ek olarak, yeni kahraman Sojourn'u ve mevcut dört kahramanın yeniden çalışmalarını içerecek: Orisa, Doomfist, Bastion ve Sombra.

Blizzard , web sitesindeki bir yayında, "Bu aşamadaki hedefimiz, gelecekteki Beta testlerinde sunucuları daha geniş bir oyuncu tabanıyla stres testine geçmeden önce yeni özelliklerimizi, içeriğimizi ve sistemlerimizi test etmektir . " Kapalı beta (Blizzard çalışanları ve Overwatch League profesyonellerinin beğenileri için kapalı bir alfayı takip edecek) için kayıtlar şimdi açık .

Blizzard, videonun başında "İyi iletişim kurmadık, sizi güncel tutamadık ve dürüst olmak gerekirse, Overwatch içeriği sunma konusunda sizi hayal kırıklığına uğrattık" kabul ettikten sonra, Keller daha fazlasını vaat ederek bitiriyor. Gelecekte düzenli iletişim, geliştiricinin öğrenmesini, göz önünde bulundurduğu değişiklikleri ve her beta oturumu tamamlandıktan sonra neleri test etmek istediğini tartışacağını söyleyedi.

Tüm bunların Overwatch 2'nin tam sürümü için ne anlama geldiğine gelince, bu şu anda belirsiz. Keller, halka açık PvP beta testinin "bu yılın ilerleyen saatlerinde" kapalı test turunu izleyeceğini ve oyunun gerçek gelişinin hala biraz uzakta olduğunu öne sürüyor.

Ne olursa olsun, bazı Overwatch 2'yi kontrol etmek isteyenler , şu anda trafik içeriye doğru yükselirken bir miktar baskı altında görünen resmi web sitesi aracılığıyla bunu yapmak için başvurabilirler. Activision, "Kaydolma konusunda sorun yaşıyorsanız, yeniden denemek için lütfen bugün daha sonra tekrar kontrol edin" diyor.

Bugünün haberleri Activision Blizzard'ın - yeni bir mobil Warcraft deneyimi ve yepyeni bir Blizzard tarafından geliştirilen hayatta kalma oyunu da dahil olmak üzere - yayıncının ( yakın zamanda 69 milyar dolara Microsoft tarafından satın alındı ) sonuncusunun ardından kendisini yeniden öne sürmeye çalıştığı bir dizi duyuruyu takip ediyor. cinsel tacizin, saldırının ve uygunsuz davranışların gelişebildiği bir şirket kültürünü beslediği yılın şok edici iddiaları.
Bu iddialar, Blizzard'ı "kadınlara yönelik taciz ve ayrımcılığın üreme alanı" olarak nitelendiren bir California Eyaleti davasında yapıldığından, Activision Blizzard'ın kamuoyundaki imajını düzeltmeye yönelik feci girişimleri daha da kötüleşti.

CEO Bobby Kotick daha sonra şirket içinde "yıllardır" cinsel suistimalden haberdar olduğunu iddia eden bir rapora konu oldu ve daha yakın zamanda, 2017'de bir şirket geri çekilmesi sırasında intihar eden eski bir Activision Blizzard çalışanının ebeveynleri bir soruşturma başlattı. İntiharın iş arkadaşlarının cinsel tacizi sonucu gerçekleştiğini iddia ederek yayıncıya haksız ölüm nedeniyle dava açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.