PS5, PS4'te Elden Ring'de Nasıl Duraklatılır? Elden Ring Duraklatma Sorunu

PS5, PS4'te Elden Ring'de Nasıl Duraklatılır? Elden Ring Duraklatma Sorunu Elden Ring hakkında merak edilenler

Sevgican
Sevgican
09 Mart 2022 Çarşamba 23:13
491 Okunma
PS5, PS4'te Elden Ring'de Nasıl Duraklatılır? Elden Ring Duraklatma Sorunu

PS5, PS4'te Elden Ring'de Nasıl Duraklatılır? Elden Ring kadar iyi , o kadar geniş ve zaman alıcı ki çoğu muhtemelen bir noktada nefes almak isteyecek. FromSoftware'in aksiyon RPG'leri - Sekiro için kaydedin: Shadows Die Twice - oyunu duraklatma seçeneğine sahip değil. Menülerde oyalanmakla, ekipmanınızı yeniden düzenlemekle zaman harcarsanız, etrafınızdaki hareket devam eder ve farkında olmayanlar için zamansız bir iki ölüme neden olabilir. Elden Ring aynı, menülerdeyken oyun dünyasını dondurmaz, yani Rünlerinizi güvende tutmak istiyorsanız oyundan çıkmanız gerekir.

Ancak, birisi Elden Ring'i duraklatmanın dolambaçlı bir yolunu buldu. Gerçekten bir mola vermeniz gerekiyorsa, YouTuber Iron Pineapple, eylemi etkili bir şekilde duraklatmak için kullanabileceğiniz bir numara keşfetti:

Yani, hepsini ortaya koymak için, Elden Ring'i "duraklatmak" için gereken adımlar burada.

  • Seçenekler'e basın ve Envanteri açın
  • Yardım'ı açmak için Dokunmatik Yüzeye basın
  • 'Menü Açıklaması'nı seçin

Bunu test ettik ve yukarıdaki tweette gösterildiği gibi çalışıyor. Yardım ekranından Menü Açıklama'yı seçene kadar hareket devam eder, ancak bu noktadan sonra oyun durdurulmuş gibi davranır, yani tuvalete gitmek, bacaklarınızı germek veya bir yastığa çığlık atmak için bolca zamanınız olur. 27. bir patrona gidiyorsun. Oyunla mücadele ediyorsanız ve bir duraklatma ekranı kullanabiliyorsanız , düşmanlarınızı yenmenize yardımcı olması için Elden Ring kılavuzumuza bir göz atabilirsiniz.

Elden Ring'i duraklatmak için bu geçici çözümü kullanacak mısınız? Düzenli bir duraklama seçeneğinin olmaması sizi rahatsız ediyor mu, yoksa bu aşamadaki kurs için eşit mi? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.

Elden Ring Hakkında

Elden Ring yönetmeni Hidetaka Miyazaki, oyunun lansmanının kendisini endişelendiren "çok hoş bir zaman olmadığını" söyledi.

Yorumlar, VGC tarafından çevrilen Famitsu'nun son sayısında bir röportajda yapıldı .

"Sadece bu değil, tüm geçmiş oyunlar için aynı, ama çok hoş bir zaman değil" dedi. "Eminim rahatladım ama bundan daha çok endişeleniyorum. Buna hiç alışamıyorum."
Miyazaki, geliştirmenin başlangıcından itibaren Elden Ring'in "şimdiye kadarki en büyük ölçek olacağını" söyledi.

Bu daha sonra açık dünyadan Torrent'in uygulanmasına kadar birçok tasarım kararını etkiledi.

Daha da önemlisi, özgürlük oyun için kilit bir öncelikti ( Frontline'dan bir çeviriye göre ), oyuncuların bölgeleri ve patronları herhangi bir sırayla ele almalarına izin veriyordu. Açık dünyaya ayrıca, yalnızlık içinde romantizm hissi veren mitolojik, fantastik, resim benzeri bir görünüm verildi.

Sonuç, ekibin amaçladığından daha büyük ve daha karmaşık bir oyun oldu, ancak personel beklentileri karşıladı. Miyazaki, "mükemmel personel" ve "onu (onu) terk etme" yeteneklerini övdü.

Miyazaki ayrıca George RR Martin'in hikayeye katılımına da değiniyor. Miyazaki, "Martin'in ilmi, gelişimin çok erken aşamalarından beri var olmuştur ve bize çeşitli ilhamlar vermiştir. İrfan, gizem ve oyuncu arasındaki karmaşık ve ilginç bir ilişkiyi tasvir eder ve bize tarih diyebileceğimiz çok katmanlı bir derinlik verir" dedi. , VGC'nin çevirisine göre.

Elden Ring'in kendisine ve dünyaya gelince, Miyazaki Martin'e oyunun ilmine dair genel fikirleri açıkladı ve altın erdtree gibi özellikleri daha sonra oluştu.

"İlk başta 'Yüzük' olarak adlandırılmadı, ama sanırım Elden Ring benzeri varoluştan ve kırılma fırsatının görüntüsünden bahsetti. Ancak, sadece soyut bir kavram olarak konuşuldu ve ben O zamanlar altın ağaç gibi somut bir motifi olduğunu sanmayın."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.