Alexander Skarsgard ve Anya Taylor-Joy yeni filmi The Northman'de: 'Orada elementlerin içindeydik'

Alexander Skarsgard ve Anya Taylor-Joy yeni filmi The Northman'de: 'Orada elementlerin içindeydik' Aktör Alexander Skarsgard, doğaüstü güçlere sahip köleleştirilmiş bir Slav kadın olan Anya Taylor-Joy'un Olga'sıyla birlikte The Northman'de Prens Amleth'i oynuyor. Sky News ile Nicole Kidman'ın da oynadığı Viking destanı hakkında konuşuyorlar.

Sevgican
Sevgican
16 Nisan 2022 Cumartesi 17:28
427 Okunma
Alexander Skarsgard ve Anya Taylor-Joy yeni filmi The Northman'de: 'Orada elementlerin içindeydik'

Alexander Skarsgard ve Anya Taylor-Joy yeni filmi The Northman'de: 'Orada elementlerin içindeydik' Aktör Alexander Skarsgard, doğaüstü güçlere sahip köleleştirilmiş bir Slav kadın olan Anya Taylor-Joy'un Olga'sıyla birlikte The Northman'de Prens Amleth'i oynuyor. Sky News ile Nicole Kidman'ın da oynadığı Viking destanı hakkında konuşuyorlar. Film yapımcısı Robert Eggers, doğaüstü ile gerçekliği harmanlayarak, jeneriğin üzerinden uzun süre geçmesine rağmen izleyicilerde kalan ürkütücü, rahatsız edici filmler yaratmasıyla tanınır.

Vikingler hakkındaki son hikayesi farklı değil, daha büyük bir bütçeye ve oyuncu kadrosuna rağmen indie hissini korumayı başarıyor. Yönetmen, modern medyada resmedildiğini görmeye meyilli olduğumuz versiyondan ziyade Vikinglerin gerçekte nasıl yaşadığına uygun bir film yapmak için yola çıktığını söyledi - bir öğleden sonrayı Eggers ile Viking ilmini tartışan yıldız Alexander Skarsgard'ın paylaştığı bir vizyon. ilk buluşmalarında.

Vikingler dünyasını yeniden yaratmak, büyük ölçüde Kuzey İrlanda'da uzun, soğuk, yerinde bir çekim anlamına geliyordu. Ancak çekimlerin zorluklarına rağmen Skarsgard, Sky News'in Backstage podcast'ine her şeye değdiğini söyledi.
"Konumlar kesinlikle olağanüstüydü ve bu yönünü sevdim, çok sürükleyiciydi" dedi. "Orada elementlerin içindeydik, sağlam bir sahnede yeşil bir ekranın önünde değildik, aslında oradaydık ve yorucu ve yoğun ama inanılmaz derecede ödüllendirici ve heyecan vericiydi." Eş yıldızı Anya Taylor-Joy kabul etti. “Özellikle bu kadar uzun süre içeride kaldıktan sonra dışarıda olmaya bayıldım” dedi. "Bu hikayeyi anlatabilmek bir ayrıcalık gibi geldi.

"Bu noktada, Robert'ın kim olduğunu biliyorsanız, ne tür bir film yapacağınızı bilirsiniz ve bu, 'Evet, filmde beş ay geçirmek için gidiyorum' gibi gerçekten ilginç karakterleri cezbeder. bir dağın yamacında ayakkabısız yağan yağmur ve çamur - hadi gidelim'. Böylece oldukça muhteşem hikayeleri olan gerçekten harika insanlarla tanıştınız."

Anahtar, bir Viking'in bin yıl önce dünyayı nasıl algılayacağını ve sadece doğal dünyayı değil, aynı zamanda doğaüstü dünyayı - ona rehberlik eden ruhları, tanrılarla ilişkisini, kaderinin onun için nasıl ve ne anlama geldiğini anlamaktı. , ne kadar kaçınılmazdı" dedi.

"Bu ona rehberlik ediyor - içindeki kadın ruhunun ona rehberlik ettiği ve onun bu ve kaderin normları tarafından kontrol edildiği fikri. Bu fikri kafama taktığımda, bu yolun onun için nasıl kaçınılmaz bir yol olduğu çok açıktı. "

Karakterine doğaüstü güçlere sahip köleleştirilmiş bir Slav kadın olan Taylor-Joy'un Olga'sı katılıyor. Taylor-Joy, Eggers'ın dünya dışı güçlere sahip başka bir karakteri canlandırdığı ancak onları kucaklayamadığı ilk filmi The Witch'te ün kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.