Harry Styles Coachella incelemesi. Kıyafeti seksi, payetli, tarz değiştiren bir set

Harry Styles Coachella incelemesi. Kıyafeti seksi, payetli, tarz değiştiren bir set. Bu yılki festivale enerjik bir başlangıç, çalan bir pop-rock yıldızının hitlerinin arasından ustaca geçmesi ve Shania Twain'i sürpriz bir konuk olarak getirmesi. Rock'ın öldüğünü söyle, ama paletli bir kedi kıyafeti giyiyor

Sevgican
Sevgican
16 Nisan 2022 Cumartesi 17:22
458 Okunma
Harry Styles Coachella incelemesi. Kıyafeti seksi, payetli, tarz değiştiren bir set

Harry Styles Coachella incelemesinde – seksi, payetli, tarz değiştiren bir set. Bu yılki festivale enerjik bir başlangıç, çalan bir pop-rock yıldızının hitlerinin arasından ustaca geçmesi ve Shania Twain'i sürpriz bir konuk olarak getirmesi.
Rock'ın öldüğünü söyle, ama payetli bir kedi kıyafeti giyiyor, Coachella'daki ilk gecede manşetlere çıkıyor ve adı Harry Styles . En azından öyle düşünmeni istiyor. İngiliz müzisyenin şovu, birçok yönden California festivalinin dönüşü için özel olarak hazırlandı: son albümü 2019'daki Fine Line, 70'lerin folk twang'ları, Canyon Moons ve seksi-hüzün ile kesinlikle disket fötr şapkalar ve çiçek taçlarıyla tasarlandı. aşk, şehvet ve pişmanlık hakkında güneş benekli şarkılar. Ama bu gece, Büyük Stadyum Pop-Rock Şovunun tüm şatafatı ve şatafatı tam gaz devam ediyor. Pirinç bölümü var! Led Zeppelin B-tarafından daha fazla ağlayan gitar! Kalça döndürme! Bir Prens kapağı!
Styles'ın hiçbir adımını kaçırmadan sarmal merdivenlerden aşağı indiği ve ardından Freddie Mercury tarzındaki göz kamaştırıcı derin V'sini ortaya çıkarmak için taktığı devekuşu ritmine bıraktığı andan itibaren, bu, kayganlık damlayan, zaten son performansından bilenmiş bir gösteri. tur. Azgın tavşanların ve Cotswolds'a benzeyenlerin (sonuçta Paskalya'dır) bazı 'kırsal görüntüleri' bir yana, Styles ayrıca onun sadece Yeniden Doğmuş bir Rock Tanrısı değil, aynı zamanda evlat edinilmiş bir All American Oğul olduğunu göstermek için burada. Göğüsleri yırtan bu tek parça kırmızı, beyaz ve mavi çizgili (grubunun geri kalanı mavi kottan) ve saygılı bir yarış için All American Gal Shania Twain'i ortaya çıkarıyor.

Ama başlangıca dönelim. KoçellaTicari bir dev olarak, Styles'ın tanıtacak yeni bir albümü var (Harry's House, 20 Mayıs) ve mükemmel çıkış single'ı As It Was ile disko roketini ateşleyerek başlıyor (Robbie Williams'ı Metronomy yoluyla veya Joe'yu düşünün) Jackson). Buradan, funk'tan folk-rock'a kayan, Adore You, Golden ve tabii ki Watermelon Sugar gibi şarkılar, marş festivali anlarına dönüşen yüksek-NRG, kaslı bir set. Büyük ölçüde kadın grubu, onları erkek arkadaşlarını kıskanmakla ilgili yeni bir şarkı için sahne önüne getirene kadar arka planda kalıyor (“Erkeklere her yer, siktir et” önsöz), Harry'nin mavi topları bölümü diyeceğim şey sırasında . Son albümünün güzel huylarını sürdüren dörtlü armonileri ile mükemmel derecede iyi bir akustik numara. Eski kız arkadaşı Kiraz'ın ağıtını hızla takip eder.

Fine Line, Pop'un en büyük erkek solo sanatçılarından biri hakkında çok az ayrıntıyı açığa vuran Bowie'ye borçlu tarzın altında özden yoksun olmakla eleştirildi. Ama canlı yayında, Styles'ı yapan şeyin çevik bir sanatçı olarak yeteneği olduğu açık. O bir Freddie Mercury değil, elbette – o güzel pop yarışması sesini yırtan oktav engelli Olimpiyatlar yok – ama bunu tüm o itişmelerden sonra ön sırada bayılan insanlara söyleyin. Gösteri festival standartlarına göre geç devam ediyor – saat gece yarısını çoktan geçti – ama önemli değil, çünkü yakında Styles okul balosunda bir öğretmen gibi herkesin moralini yüksek tutmak için “12 dakika dans” olacağını duyurur. Canyon Moon gerçekten de uyumlu kırmızı kazan takımlarında bir bando ile neşeli bir jamboree haline geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.