Klasik Switch oyunları yükselişteyken Gran Turismo 7 birinciliğini koruyor

Klasik Switch oyunları yükselişteyken Gran Turismo 7 birinciliğini koruyor. Birleşik Krallık Kutulu Grafikler. Final Fantasy Origins 8 numaradan başlıyor ve yeni Five Nights at Freddy's 10 numaraya ulaştı Veri firması GfK'ya göre Gran Turismo 7, İngiltere kutulu listelerinde art arda üçüncü hafta 1 numarada.

Sevgican
Sevgican
22 Mart 2022 Salı 10:27
491 Okunma
Klasik Switch oyunları yükselişteyken Gran Turismo 7 birinciliğini koruyor

Klasik Switch oyunları yükselişteyken Gran Turismo 7 birinciliğini koruyor. Birleşik Krallık Kutulu Grafikler. Final Fantasy Origins 8 numaradan başlıyor ve yeni Five Nights at Freddy's 10 numaraya ulaştı
Veri firması GfK'ya göre Gran Turismo 7, İngiltere kutulu listelerinde art arda üçüncü hafta 1 numarada.

PlayStation yarış oyunu, bir günden fazla oynanamaz hale gelen bir sorun ve oyun içi mikro dönüşümler hakkında daha fazla tartışma da dahil olmak üzere zorlu bir hafta geçirdi. Yine de perakendede iyi satmaya devam ediyor ve haftalık satışlarda %42'lik bir düşüşe rağmen 1 numarada kaldı.

Satışların her hafta %25 düşmesine rağmen aslında bir puan yükselen 2. sıradaki Elden Ring'in önünde yer alıyor. Geçen haftanın büyük yeni sürümü WWE 2K22, nispeten hafif bir %44 satış düşüşünden sonra 3. sıraya düştü.

Bu haftanın kutulu listelerindeki büyük değişiklik, büyük Nintendo Switch oyunlarındaki bir dizi fiyat promosyonundan kaynaklanıyor. Pokémon Brilliant Diamond, %564'lük bir satış artışının ardından 21 sıra yükselerek 5. sıraya yükseldi, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, %288'lik bir satış artışı nedeniyle 15 sıra yükselerek 6. sıraya yükseldi ve Pokémon Shining Pearl, İlk 40'a yeniden girdi. tamamen No.9'da.

Ayrıca listelere yeniden giren Metroid Dread, şu anda 14. sırada. Nintendo Switch oyunu şu anda franchise'ın 35 yıllık tarihinde en çok satan üçüncü Metroid oyunudur ve bu, dijitalde faktoring yapılmaz (bu tamamen kutulu perakende satışlardır).

Tüm bu aktivite, Mario Kart 8: Deluxe'ün İlk On'un dışında nadir bir hafta geçirdiği anlamına geliyor, her hafta satışlarda %20'lik bir düşüşün ardından beş sıra gerileyerek 11 numaraya geriledi. Satışlardaki düşüş, bu hafta yeni Mario Kart DLC'nin gelmesine rağmen - neredeyse beş yıl içinde oyun için ilk genişleme.

Listelerde bazı yeni oyunlar vardı. En yüksek yeni giriş, 8 numaraya ulaşan Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin oldu. Oyunun kutulu satışlarının %73'ü PS5'te, %18'i PS4'te ve %9'u Xbox'ta gerçekleşti.

Ve Five Nights at Freddy's: Security Breach listelerde 10 numaraya ulaştı. Maximum Games tarafından yayınlanan satışların %70'i PS4'te, geri kalanı ise PS5'te gerçekleşti.
Bu hafta listesinde ilk kez yer alan başka bir oyun daha var - yine Maximum Games tarafından yayınlanan Nintendo Switch'teki My Universe: Puppies and Kittens. Başlık aslında Kasım ayında çıktı, ancak sonunda bu hafta listelerde 37. sırada yer alıyor.

İlk On içinde başka bir yerde, Pokémon Legends: Arceus 4 numaraya yükseldi, ancak satışlar her hafta %23 düştü. Ve Horizon Forbidden West, satışlardaki %41'lik düşüşün ardından 7. sıraya geriledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.