TalkTV'nin tam programı Piers Morgan, Jeremy Kyle ve Sharon Osbourne'un yıldızlarla dolu kadroda başrolde olduğu açıklandı

TalkTV'nin tam programı Piers Morgan, Jeremy Kyle ve Sharon Osbourne'un yıldızlarla dolu kadroda başrolde olduğu açıklandı. TALKTV, bu ayki lansmanından önce tüm kadrosunu açıkladı - ve çok büyük isimlerle dolu.

Sevgican
Sevgican
15 Nisan 2022 Cuma 11:06
462 Okunma
TalkTV'nin tam programı Piers Morgan, Jeremy Kyle ve Sharon Osbourne'un yıldızlarla dolu kadroda başrolde olduğu açıklandı

TalkTV'nin tam programı Piers Morgan, Jeremy Kyle ve Sharon Osbourne'un yıldızlarla dolu kadroda başrolde olduğu açıklandı. TALKTV, bu ayki lansmanından önce tüm kadrosunu açıkladı - ve çok büyük isimlerle dolu.

Piers Morgan hayranları artık yeni şovu Uncensored'ı izlemek için ne zaman oturabileceklerini tam olarak biliyorlar. Başrollerini TV titanı  ve  56 yaşındaki Sun Columnist'in yapacağı yeni şov,  iptal kültürünü üstlenecek "korkusuz bir forum" olacak.

Ve hayranların en sevdikleri yayıncının ekranlarına dönmesi için uzun süre beklemesi gerekmeyecek - lansman 25 Nisan'a ayarlandı.

TalkTV, Tom Newton Dunn'ın ev sahipliğinde The News Desk ile saat 19:00'da başlayacak.

Piers Morgan Sansürsüz yayınları saat 20.00'de ve Sharon Osbourne'un yer aldığı The Talk, hafta içi akşamları saat 21.00'de yayınlanıyor.

Piers, ifade özgürlüğünü ve insanların görüşlerini paylaşma hakkını kutlayacak - tüylerini diken diken etseler bile. Eski  Günaydın Britanya  sunucusu tarafından yönetilen yeni küresel gösteri,  TalkTV'nin Birleşik Krallık'ta  Sky, Virgin Media, Freeview ve Freesat lineer TV platformlarında lansmanı ile yayınlanacak. 

Piers şunları söyledi: “Asıl amacı dünya çapındaki toplumlara bulaşan Kültürü İptal Etmeyi iptal etmek olan yeni bir günlük programla canlı televizyona geri dönmekten çok mutluyum.

"Canlı canlı tartışmalar, haber veren röportajlar ve giderek tabu olan üç harfli kelime için bir platform olmasını istiyorum: eğlence. Ayrıca tüm doğru insanları rahatsız etmesini istiyorum."

Bu arada Sharon, bir saatlik yeni bir panel münazara programı sunacak, günün en ilginç hikayelerini tartışmak için hepsi farklı geçmişlerden ve farklı görüşlerden beş inatçı ünlü yüzü bir araya getirecek.
Birleşik Krallık'tan ve dünyanın dört bir yanından konuları kapsayan panelistler, dürüst ve dürüst bir tartışmada açık sözlü görüşlerini sunacaklar.

Altmış dakika boyunca panel, haberlerden politikaya, suçtan sağlığa ve eğlenceden spora kadar izleyicileri en çok etkileyen konuları derinlemesine inceleyecek.

Ödüllü siyasi gazeteci Tom Newton Dunn, saat 19.00'da TalkTV: The News Desk'te hafta içi önemli bir haber ve güncel olaylar programı sunacak.

Canlı, bir saat süren prime time programı, izleyicilere kendileri için önemli olan haberleri düz ve dengeli bir şekilde verecek.

Ayrıca, gündem belirleyen röportajlar ve siyasi yelpazenin her yerinden seçilen eşsiz bir panel ile düzenli bir tartışma da yer alacak.

TalkTV'nin primetime programı aynı zamanda TalkRadio'da eşzamanlı olarak yayınlanacak - ve TalkRadio'nun Julia Hartley-Brewer, Mike Graham, Ian Collins ve Jeremy Kyle da dahil olmak üzere gündüz yetenekleri, 7/24 çalışan TalkTV'de yayınlanacak.

News UK EVP, Broadcasting Başkanı Scott Taunton şunları söyledi: “25 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan TalkTV, doğrudan konuşma fikirleri ve haberler ve güncel olaylar hakkında birinci sınıf uzman görüşleri ile ilgilenen izleyiciler için yeni bir ses olacak.

"Kanalın Sky, Virgin Media, Freeview ve Freesat aracılığıyla Birleşik Krallık'taki herkesin kullanımına sunulmasından çok memnunum.

“Piers Morgan Uncensored, saat 20.00'de, uluslararası yayıncılığın en açık sözlü ve popüler isimlerinden birinin öncülüğünde canlı ve akıllı tartışmalar, ünlü röportajlar ve bol eğlence için korkusuz bir forum olan en iyi prime time programımız olacak.

"Bunun ötesinde, Tom Newton Dunn ile birlikte The News Desk, Birleşik Krallık için önemli olan haberleri düz ve dengeli bir şekilde sunacak.

"Ve Piers'in ardından Sharon Osbourne ve ünlü yüzlerden oluşan bir panel günün meselelerini tartışacak.

"Mutlaka izlenmesi gereken bir TV olacak ve Birleşik Krallık'taki herkes televizyonlarında veya herhangi bir kişisel cihazında canlı veya isteğe bağlı olarak izleyebilecek."

Piers'in bir sonraki hamlesi hakkında aylarca süren spekülasyonlardan sonra  , yıldız geçen Eylül ayında  The Sun ve ana şirketi News Corp'a benzeri görülmemiş bir küresel anlaşmayla katılacağını duyurdu.

Piers kısa süre önce televizyona dönüşünden önce hayranlarına son teknoloji ürünü yeni TalkTV stüdyosuna ilk kez bakmalarını sağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.