The Last Kingdom 5. Sezon Ne Zaman The Last Kingdom Son Sezon İncelenmesi

The Last Kingdom 5. Sezon Ne Zaman The Last Kingdom Son Sezon İncelenmesi The Last Kingdom 5. sezon çıkış tarihi belli oldu

Sevgican
Sevgican
09 Mart 2022 Çarşamba 13:12
382 Okunma
The Last Kingdom 5. Sezon Ne Zaman The Last Kingdom Son Sezon İncelenmesi

The Last Kingdom çıkış zamanı: Netflix'te 5. sezon ne zaman? THE LAST KINGDOM 5. sezon yaklaşıyor ve hayranlar tarihi dramanın son bölümü için heyecanlı. Dizi Netflix'e ne zaman geliyor?
The Last Kingdom beşinci sezon 9 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak ve Bernard Cornwell'in dokuzuncu ve 10. Sakson Hikayeleri romanlarına dayanıyor. Merakla beklenen TV sezonunun gelişi, birçok karakterin hikayesini sona erdirdiği için hayranlar için buruk olacak. Express.co.uk, yeni bölümlerin ne zaman geleceği hakkında bilmeniz gereken her şeye sahiptir. Netflix'te The Last Kingdom 5. sezon ne zaman? Anglo-Sakson dramasının son çıkışı, önceki sezondan en az 10 yıl önce belirlendi.

10 bölümlük sezon, Bebbanburg'lu Uhtred'in (Alexander Dreymon tarafından oynanan) ölçülemez kayıplarla karşı karşıya kalacağını görecek. Warriors of the Storm ve The Flame Bearer, yeni bölümlere ilham veren romanlardı.
Seri, İngiltere'deki hayranlar için sabah 8'de düşecek ve ABD'de gece yarısından itibaren satışa sunulacak. Bölümlerin hepsi bir saat sürüyor, bu yüzden hayranların ilerlemeleri biraz zaman alacak.Aktör Dreymon, dizinin son bölümlerinden bazılarında kendini kameranın arkasında buldu.

Bir yönetmen rolü üstlenerek, yaratıcı bir etki sağlamayı tamamen benimsedi. Yıldız, diğer taraftan çalışmanın nasıl bir şey olduğundan bahsetti. "Kameranın arkasında olduğu kadar kamera önünde de zaman geçirdim, bu yüzden kesinlikle derinlere atıldım ama buna tamamen aşığım.

"Bunu yapabildiğim için çok minnettarım. Yönetmenin sorumluluklarının genişliğini ve bunun ağırlığını taşımanın ne demek olduğunu siz yapmazsanız bilmenin hiçbir yolu yok. Ve bildiğimi sanıyordum, ama gerçekten hiçbir fikrim yoktu."

"Bana dünyamızın o kısmı için daha fazla onur ve saygı verdi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.